Marlies Dekkers

Marlies Dekkers is misschien wel het bekendste lingeriemerk in Nederland. De Nederlandse ontwerpster Marlies Dekkers werd al snel bekend om haar uitgesproken stijl van ontwerpen. De meeste mensen zullen zich vooral de kenmerkende bandjes boven de cups kunnen herinneren. Ze is terug en op haar best sinds tijden. De nieuwste ontwerpen laten ons hart direct sneller kloppen.. De beroemde en kenmerkende bandjes zullen dan ook zeker niet ontbreken. Ieder seizoen verrast Marlies Dekkers ons toch weer met de nieuwe collecties.

1 product

Marlies dekkers hollywood glam 19050 push-up bh zwart
Marlies|Dekkers Lingerie
€ 189,95
Nu € 94,98

1 product

per pagina

Marlies Dekkers bh

In elke serie die wordt uitgebracht, komen verschillende modellen uit. Dit kan per serie verschillend zijn. Wel kom je in elke serie gegarandeerd de bekende Marlies Dekkers balconnet bh en de push-up bh tegen. Zo nu en dan wordt dit afgewisseld met een niet-voorgevormde bh. Daarnaast kun je bij Marlies steeds weer rekenen op verschillende slips, waaronder een string met comfortabele brede zijkanten. Op deze manier worden de verschillende series mooi afgewisseld dankzij de vele opties. De klassieke kleuren worden gecombineerd met af en toe een simpele en classy print. De kenmerkende bandjes mogen natuurlijk niet ontbreken bij de Marlies Dekkers collectie. Je decolleté komt prachtig uit en een sexy en verleidelijk effect is het resultaat. Bekijk de hele collectie voor een uitgebreid aanbod. Wij weten zeker dat er iets moois voor jou tussen zit!

 

 

Marlies Dekkers online

Ieder seizoen brengt Marlies Dekkers een nieuwe collectie uit die perfect past bij de laatste trends en het seizoen. Elegante kleuren, klassieke printjes en super vrouwelijke modellen. Je curves komen prachtig uit! Natuurlijk bestel je de nieuwste series van Marlies Dekkers als eerste bij Chilly Hilversum. Ook de permanente collectie vind je terug op onze webshop. De series Dame de Paris, Space Odyssey, Spider, Leading Strings, Triangle en Gloria zijn het hele jaar online bij ons verkrijgbaar. Ontdek het beste van Marlies Dekkers!