Megami

Nieuw bij Chilly!!  Megami is niet zomaar een naam, maar staat voor Godin. Een eerbetoon aan de sterke vrouw. Megami is een krachtig merk met prothese lingerie die modern en gedurfd is. De missie van Megami is het verhogen van het zelfvertrouwen door het aanbieden van kwaliteit prothese lingerie met een hoog fashion gehalte.

Phoenix

Phoenix

Verkrijgbaar in de kleur red/skin.


Direct leverbaar.

Bloom

Bloom

Verkrijgbaar in de kleur black/skin.


Direct leverbaar.

  1. Megami - Bloom Slip
    € 25,00
Euphoria

Euphoria

Tule vormt de hoofdtoon in deze serie op een werkelijk prachtige manier. De beha heeft als ondergrond een licht huidskleur, waar tot de helft zwart tule overheen zit en afgesloten wordt met mooie guipure. Hierover heen zit een laag met zwarte tule, wat een mooi effect geeft en diepte creëert. 

Verkrijgbaar in de kleur black.
Direct leverbaar.

Victress

Victress

Kant all over! Het zwarte kant heeft een mooi, grafisch bloemenpatroon, die je goed op de achterzijde van de slip kunt zien. Met een contrasterende huidskleur op de cups en zwarte zijde op de zijkant van de cup, wat voor een mooi effect zorgt.

Verkrijgbaar in de kleur black/skin.
Direct leverbaar.

Megami de missie

Megami is voor ChillyHilversum een nieuw merk. En wat zijn wij trots en blij dat wij dit engelse merk in ons assortiment van prothese lingerie hebben. Megami is niet zomaar een merk. Het is krachtig en gedurfd, dat zie je wel terug in de ontwerpen en uitstraling van Megami. Deze naam Megami is niet zomaar een naam. Dit betekent Godin in het Japans, een ode aan de sterke vrouw en dan in het speciaal de vrouwen die met borst kanker te maken hebben. 
Hun missie? Het verhogen van het zelfvertrouwen, door het aanbieden van kwaliteit lingerie met een hoog fashion gehalte. Zij geloven dat mode een belangrijke rol speelt in je psychische welbevinden. Wij zijn het er roerend mee eens. Megami is met recht een moderne lingerie merk die is geïnspireerd op de moed en kracht van vrouwen die borstkanker hebben verslagen. Prothese lingerie is gemaakt van uiterst zachte materialen, die de huid de comfort geeft die het nodig heeft. Megami vind het dan ook belangrijk om lingerie te ontwerpen waarbij naast dit comfort het ontwerp een hoog fashiongehalte heeft, want het aanbod is daarin niet groot. En dat hebben ze goed gedaan. Zeg nu zelf… Als je niet wist dat dit gaat om prothese lingerie dan had je het toch ook niet gezien? Hiermee willen ze de vrouwen een hart onder de riem steken en laten weten dat ze er mogen zijn, je weer een stukje zelfverzekerdheid geven.

"I am MEGAMI now, I feel and look amazing! As well I should!"

 

Modellen prothese lingerie

De modellen van Megami, zijn niet zomaar modellen. Alle modellen van de lingerie van Megami hebben een strijd geleverd met borstkanker. Megami heeft naar hun verhalen geluisterd en zijn de drive achter deze ontwerpen. Zij zijn het gezicht van Megami, degene waar zij deze lingerie voor ontwerpen. Dichterbij kan je niet komen. Dit geeft wel een heel ander inzicht op het aanbod van deze prachtige lingerie. Elk model heeft zijn verhaal en doet dit om andere vrouwen moed en kracht te geven. Dat is werkelijk een prachtige gedachte achter dit mooie, moderne en gedurfde prothese merk.