Gratis verzending vanaf €65,- (m.u.v. sale) of afhalen te Hilversum

Afrekenen met iDEAL, Creditcard en meer..

Trust E commerce Europe

Panache Swim

Panache Swim en Cleo Swim zijn twee zustermerken die beide staan voor de perfecte pasvorm voor de D+ cupmaten t/m O. Cleo Swim is speciaal in het leven geroepen om de jonge dames te voorzien van een perfect zittende bikini in een gaaf printje of een felle kleur. Panache Swim is er voor iedereen, door de neutrale stijl kan de badmode gedragen worden door jong en oud. Een perfecte pasvorm en subliem draagcomfort is bij beide merken gegarandeerd.

 
 

 

Kies een collectie:

 
  • Panache Swim

Panache Lingerie

Panache of Cleo?

Ben je op zoek naar mooie badmode en houd je van simpel, zwart of een fijn vrouwelijk printje? Dan is Panache Swim het merk voor jou!  Daarnaas heb je Cleo Swim, vol met hippe printjes en felle kleuren. Beide badmode merken zijn gespecialiseerd in het maken en ontwerpen van badmode met een perfecte pasvorm voor de D+ cupmaten t/m O. Draagcomfort en stevige ondersteuning gegarandeerd. Of je voor Panache Swim of Cleo Swim gaat, is dus een kwestie van smaak. Heb jij al een favoriet op het oog? Check snel de collectie!

 

Bikini, Tankini of Badpak?

Panache en Cleo bieden beide een veelzijdige collectie aan waarin je kunt kiezen uit bikini's, tankini's en badpakken. We zetten ze even voor je op een rijtje: Bikini's van Cleo en Panache kun je zelf samenstellen. Je kiest het mooiste topje en daarbij het fijnste broekje, beide in de voor jou juiste maat. Zo werkt het Mix & Match systeem van Panache en Cleo. Met dit zelfde principe kies je ook je tankini, het topje en broekje apart van elkaar. Een tankini heb je enerzijds voor de bedekking van een badpak en anderzijds voor het gemak en de mogelijkheid om optimaal te bruinen van een bikini. De badpakken van Panache zijn allen voorzien van de perfecte bh pasvorm van Panache lingerie.

 

 

Online Panache en Cleo

De online badmode collectie van Panache Swim en Cleo Swim is het hele jaar door verkrijgbaar via Chilly Hilversum. Elke zomer komen er nieuwe series en artikelen uit die perfect passen bij de laatste trends. De basis artikelen van Panache Swim zijn van de serie Anya/Anya Stripe en kunnen het hele jaar door besteld worden.

Chilly ondersteunt betalen met iDEAL Chilly ondersteunt betalen met Mastercard Chilly ondersteunt betalen met Visa Chilly ondersteunt betalen met Paypal Chilly ondersteunt betalen met Bancontact Chilly ondersteunt betalen met Achteraf betalen Chilly ondersteunt betalen met Sofort e-banking Chilly ondersteunt betalen met Giropay Chilly ondersteunt betalen met Maestro Chilly ondersteunt betalen met Fashioncheque Chilly ondersteunt betalen met VVV giftcard
webdesign: Taurus media

©2017 Chilly B.V. - Algemene Voorwaarden - Privacy Policy - KvK-nummer: 32130863 - Btw-identificatienummer: NL818986773B01

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW - Gratis verzending vanaf €65,-