Shock Absorber

Shock Absorber

Shock Absorber is gespecialiseerd in het creëren van de perfecte sport bh voor iedere vrouw. Fijne ondersteuning en het comfort dat je wenst! Je kunt je Shock Absorber sport bh al krijgen vanaf cup A en deze loopt zelfs door tot cup H. Zo zit er iets comfortabels tussen voor ieder type borst. 

2 producten

Shock Absorber N109, kleur: wit zwart[, maat: {maat_kleding}
Shock Absorber
€ 47,95
Nu € 23,98
Shock Absorber B5044, kleur: wit zwart[, maat: {maat_kleding}
Shock Absorber
€ 54,95
Nu € 27,48

2 producten

per pagina

Shock Absorber sport bh

Shock Absorber online

Elke vrouw hoort te kunnen sporten zonder ongemakken. Ontdek de twee beste basics van Shock Absorber en try it out.. Sporten was nog nooit zo fijn! Shock Absorber heeft sport bh's met de juiste ondersteuning en het comfort dat je wenst! De sport bh's van Shock Absorber gaan van cup A tot en met H en van omvang 70 tot en met 90. Chilly Hilversum heeft voor jou een keuze gemaakt uit de 2 beste modellen van Shock Absorber en deze sport bh's kun je online en in onze winkel kopen. Deze Shock Absorber sport bh's vind je het hele jaar door online en in onze winkel terug. De Shock Absorber B5044 wordt ook wel ‘the ultimate running bra’ genoemd. Dat zegt natuurlijk al genoeg. Met hardlopen heb je juist stevige ondersteuning nodig om de bounce te verkleinen. De N109 is de andere Shock Absorber favoriet en meer geschikt voor sporten zoals Aerobics.

 

 

Een goede Sport bh

Een sport bh is van groot belang tijdens het sporten, zowel qua comfort als qua ondersteuning. Een goede sport bh moet in ieder geval voldoen aan de volgende eisen: Vermindering van de bounce, brede en vaak gevulde schouderbandjes, vocht transporterend en ademend materiaal, slijtvast voor langdurig gebruik, comfortabele fitting, gepolsterde drukpunten en een sportief en trendy uiterlijk.

 

De sport bh's van Shock Absorber voldoen aan al deze eisen. Shock Absorber produceert van origine lingerie met eigen ontwerpen. Deze jarenlange ervaring voel en zie je terug in de functionaliteit en kwaliteit in de sport bh's van Shock Absorber.

 

Sport bh kopen?

Uiteraard helpen wij jou graag bij het kiezen van de juiste sport bh. Als je jouw sport bh online wilt kopen, kunnen we je adviseren via chat, mail of telefoon. Wanneer je naar onze winkel in Hilversum komt, kan ons team in de winkel je voorzien van een goed advies voor de juiste sprot bh of andere lingerie.