Tommy Hilfiger dames ondergoed

Tommy Hilfiger lingerie

De lingerie collectie van Tommy Hilfiger staat bekend om zijn casual look. Behalve lingerie en dames ondergoed heeft Tommy Hilfiger ook homewear.

Tommy Hilfiger dames ondergoed
Tommy Hilfiger BH's

Tommy Hilfiger dames ondergoed
Tommy Hilfiger Slips

  Tommy Hilfiger dames ondergoed
  Tommy Hilfiger Homewear & Bodywear

   Tommy Hilfiger dames ondergoed

   Tommy Hilfiger collectie

   Tommy Hilfiger is een designer merk uit Amerika dat bekend staat om zijn 'American Cool Style'. Het is geliefd bij zowel jong als ouder. Tommy Hilfiger wordt verkocht in meer dan 90 landen en dat is niet voor niks! Bij Chilly Hilversum kun je de dames en heren collectie van Tommy Hilfiger online kopen.

    

    

   Tommy Hilfiger online kopen?

   De Tommy Hilfiger lingerie en dames ondergoed collectie is vooral bekend om de T-shirt bh en de push-up bh. Onder de jongere dames onder ons is de bustier bh heel populair. Dat komt niet allen maar door de typische 'American Cool Style'. De bustier bh uit de lingerie collectie van Tommy Hilfiger is ook zo populair, omdat deze heel erg zacht en comfortabel is. Deze collectie lingerie en dames ondergoed koop je bij ChillyHilversum online.

   De slips in de Tommy Hilfiger lingerie collectie kent 3 toppers: Tommy Hilfiger Invisible Lace, Tommy Hilfiger Iconic Cotton en Tommy Hilfiger Iconic Microfiber. De laatste 2 zijn natuurlijk vooral geliefd onder de jongere lingerie draagsters vanwege de naam Tommy Hilfiger op de band. De homewear collectie van Tommy Hilfiger bestaat uit soepel vallende tops, shirt en broeken. De materialen zoals Iconic Cotton en Modal Stretch. Tommy Hilfiger heeft zelfs een jurkje in de Modal Stretch. Online kopen? Shop het bij Chilly Hilversum!