Wolford Ready-to-Wear

De Wolford Ready to Wear collectie kun je onderverdelen in body's, tops, rokken en jurken. Het merk Wolford staat voor hoogwaardige kwaliteit in Legwear en bodywear. Wil jij voorbereid zijn voor ieder moment? Wolford heeft voor iedere gelegenheid iets in huis! 

1 product

Wolfword Ready To Wear Countershade Pullover 52685
Wolford Ready-to-Wear
€ 300,00
Nu € 150,00

1 product

per pagina

Wolford Fatal Dress

Het bekendste item uit de Wolford Bodywear collectie is de Fatal Dress. Deze stijlvolle Wolford jurk is naadloos en kun je op diverse manieren dragen door er kleine trucs op los te laten. Je kunt er zelfs een top of rok van maken. Verras jezelf en koop deze Fatal Dress van Wolford online bij ChillyHilversum. Uiteraard kun je bij ons ook andere modellen jurkjes van Wolford vinden. In elk van deze Wolford jurken kun je bij iedere gelegenheid, zowel zakelijk als privé, de show stelen.

 

 

Wolford body's en tops

Prachtig shapewear en fijne basic items die onmisbaar zijn voor iedere vrouw. Kortom, een 'must have' collectie voor jouw garderobe! Bekende modellen onder de tops en body's van Wolford die je bij ChillyHilversum online kunt kopen zijn de Athens Top, de Boston Pullover, de Fatal Top, de Jamaika Body en de Lisbon String Body. Allen uiteraard van de zeer hoogwaardige kwaliteit, die je van Wolford kunt verwachten. Je koopt ze online bij ChillyHilversum.

 

Wolford online

De rokken van Wolford kun je online kopen in verschillende lengtes. Door de elastische materialen kun je zelf ook een beetje spelen met de lengte van deze Wolford rokken. Zo kun je de Wolford rok aanpassen aan de gelegenheid of je stemming. Vrouwen die al Wolford Bodywear dragen zullen het beamen: Als je eenmaal gewend bent aan de luxe kwaliteit, wil je nooit meer iets anders. En Wolford blijft altijd innoveren om te kunnen blijven voldoen aan de hoge verwachtingen die de klanten van ChillyHilversum van Wolford hebben. De Ready-to-Wear collectie kun je zowel in onze winkel als online bij ons kopen