Panache Sport bh

Panache Sport bh

De perfecte sport bh vind je bij Panache Sport. Je kiest tussen een voorgevormde sport bh met of zonder beugel. Stevige ondersteuning en subliem draagcomfort zijn verzekerd. 

2 producten

Panache sport wired sports bra sport bh met beugel 5021 white
Panache Sport
€ 58,00
Nu € 29,00
Panache sport non wired sports bra sport bh zonder beugel 7341 black
Panache Sport
€ 55,00
Nu € 27,50

2 producten

per pagina

De juiste sport bh

Je sport bh is de basis van iedere workout. Een sport bh zit het dichtst op je huid en moet daarom comfortabel zijn in iedere houding, steun bieden en stevig om de borsten passen. Dan moet je je ook nog fijn voelen bij de uitstraling en het model.

Panache voorgevormde sport bh's

Panache is het nummer 1 merk wat betreft voorgevormde sport bh's. De sport bh met beugel van Panache heeft 2 jaar op rij de UK Lingerie Awards gewonnen, door het innovatie design en de perfecte pasvorm. De cups zijn soepel gevormd en bieden toch genoeg stevigheid. De voorgevormde sport bh zorgt voor een zeker gevoel bij elke sport. Ben je gewend om een bh te dragen met voorgevormde cups? De Panache sport bh's zijn echt voorgevormd en voelen aan als een comfortabele bh die je dagelijks zou kunnen dragen.

Sport bh met beugel of zonder beugel

Net als bij gewone bh's kun je bij Panache sport bh's kiezen tussen een bh met beugel of zonder beugel. De voorkeur verschil per persoon. Beide sport bh's zijn voorgevormd met de speciale mousse die een luchtig gevoel geeft voor, tijdens en na het sporten. De Panache sport bh met beugel is beschikbaar in de Europese cupmaten B t/m M, de sport bh zonder beugel is er in de cupmaten B t/m K.
De brede schouderbandjes zorgen voor extra comfort in nek en schouders en zorgen dat de houding niet verstoord wordt. Een super voordeel van de Panache sport bh's is dat ze komen met een raceback optie. Dit betekent dat je de schouderbandjes op de rug aan elkaar vast kunt maken om zo de bandjes als het ware te kruisen. Uiteraard zijn de schouderbandjes ook verstelbaar, zodat je de sport bh helemaal perfect op maat kunt stellen.

Sport bh online kopen?

Op onze webshop vind je behalve Panche Sport ook Freya Active, Anita Active,Shock Absorber en Intense sport bh's van marie jo.